Analiza utakmice

Sport

Hamburger SV

-

Borussia Mönchengladbach

01/03/2017
HSV je dosta lakše nego što se očekivalo došao do četvrtfinala kupa Nemačke pobedom nad Kelnom u osmini finala rezultatom 2:0. Tokom čitavog tog meča HSV je držao stvari pod kontrolom i moglo je čak biti i ubedljivije od ovih 2:0. Dosta je HSV popravio svoju igru u poslednje vreme, ali i pored toga dolazi dosta utučen pošto je pre par dana doživeo poraz od 8:0 na gostovanju Bajernu.
Menš je bez većih problema došao do četvrtfinala pošto je u sva tri meča u kupu igrao protiv ekipa iz nižih liga, sa tim što su dve od tri ekipe bile Štutgart i Grojter Firt koje su dosta nezgodne ekipe međutim Menš je lagano rešio sve u svoju korist. I Menš igra dosta dobro u poslednje vreme i nakon izbacivanja Fiorentine iz LE posle epskog preokreta, ovaj tim puca od samopouzdanja i to se videlo pre par dana kada je Meš savladao Ingolštat na gostovanju.
Kao što sam već napisao, obe ekipe igraju dosta dobro u poslednje vreme i ne bi me čudilo da vidimo i produžetke na ovom meču. HSV mora da se iskupi domaćim navijačima za težak poraz od Bajerna, dok Menš bez prevelikog pritiska i vrhunskog raspoloženja dolazi na ovaj meč. Očekujem da će obe ekipe postići barem po gol pošto i jedni i drugi se više oslanjaju na napad nego na odbranu.
Tip:
GG
Kvota:
1.80
Ulog:
8
Status:
Kreirano:
2017-03-01 14:44:17
Avatar

Bagarella

Serbia
Broj pogodaka:39
Broj promašaja:44
Mesečni profit:0.00
Ukupni profit:-63.04

© 2016 Tipsteri.net