Analiza utakmice

Sport

Atletico Madrid

-

Leicester City

12/04/2017
Champions League Final Stage, Početak u 20:45
Ovo je eliminaciona faza Lige Šampiona i ovde ne važe nikakve analize i statistike jer je ulog suviše veliki da bi se bilo šta taktiziralo. Obe ekipe su podigle formu i tempirale su je za završnu fazu.
Prošlogodišnji šampion Engleske se preporodio od promene trenera, tako da je forma Leicester Citya u usponu što dokazuje da su posle pobeda u 6 poslednja susreta poklekli u poslednjoj utakmici protiv Evertona. Možda je to i taktički poraz pred večerašnji susret. Zašto sam počeo sa gostom? Zato što sam ubeđen da će gost bar jednom da zatrese mrežu domaćina, a tu za Atletico Madrid nema izbora, sem da igra na gol ili dva više.
S obzirom da je domaći teren pred bučnom publikom izuzetno bitan, verujem da domaćin neće propustiti priliku da nanese poraz šampionu Engleske.
Uz pobedu Atletica, očekujem bar 1 gol u njihovoj mreži, a pošto moraju da jurišaju što više pogodaka, eto i 3+ gola. Kombinujući ova 2 tipa došao sam do lepe kvote koju daje Soccer. Ako ne pobedi domaćin, onda i ne zaslužuje dalji plasman i mora da se pomiri da ima i boljeg od njih.
Verujem da to neće da se desi.
Tip:
1&3+
Kvota:
2.05
Ulog:
10
Status:
Kreirano:
2017-04-12 01:25:01
Avatar

Goldag

Srbija
Broj pogodaka:31
Broj promašaja:15
Mesečni profit:0.00
Ukupni profit:181.82

© 2016 Tipsteri.net