Analiza utakmice

Sport

FK Crvena Zvezda

-

Partizan Beograd

18/04/2017
Serbia - Super Liga Championship Group, Početak u 17:30
Veliki derbi ekipa koje su približne vrednosti biće pun neizvesnosti. Najveći problem će biti sudije koje obično pokvari susret, jer u susretu pun tenzija obično su nedorasli susretu, a ne sudi naš najbolji sudija Mažić. Tako je uvek bilo, na žalost biće i sada. Prošli put je bio oštećen Partizan, kada je gol Zvezde postignut iz gol-auta, sad je red da oštećena bude Zvezda, na žalost. U svakom slučaju, Zvezda neće pobediti.
FK Crvena Zvezda se nalazi na 1 mestu sa 3 boda prednosti u odnosu na Partizan, ali danas očekujem da će rastojanje biti isto ili će ih Partizan prestići. Analiza forme u Srpskom fudbalu nema nekog smisla jer to ovde ne važi. Obe ekipe ne znaju za poraz, Domaćin nije poražen 21 susret, a Partizan čak 24 susreta.
Dakle, ovde nema šta da se analizira, ali sam još jednom, ubeđen da će gost odnesti bar 1 bod, ali vrlo lako može da odnese ceo plen sudeći po trenutnoj formi. Naravno, faktor sudije su bitan faktor u Srpskom fudbalu, e a tu bilo kakvoa analiza pada u vodu. Dokaz da je nezahvalno prognozirati je što i vodeće svetske kladionice još nisu postavile svoje kvote.
Tip:
Winner 2
Kvota:
2.29
Ulog:
10
Status:
Kreirano:
2017-04-18 07:46:26
Avatar

Goldag

Srbija
Broj pogodaka:31
Broj promašaja:15
Mesečni profit:0.00
Ukupni profit:181.82

© 2016 Tipsteri.net