Analiza utakmice

Sport

Besiktas JK

-

Olympique Lyon

20/04/2017
Europa League Final Stage, Početak u 21:05
Besiktas JK je prošle nedelje najpre ispustio nerešen rezultat, a posle 2 minuta i poražen od večerašnjeg gosta. Besiktas JK je poveo u 15 minutu golom Babela, ali je Olympique Lyon postigao gol u 83 minutu, da bi današnjeg domaćina dokrajčio u 85 minutu posle kardinalne greške odbrane Besiktasa.
Uzevši u obzir šta se desilo na prošloj utakmici, ne verujem da će Besiktas da ponovi grešku.
Besiktas je u ovom trenutku kvalitetniji tim, odmorniji su jer su se cele nedelje odmarali dok je Olympique Lyon igrao prvenstveni meč sa Bastiom, ali je meč u 50 minutu prekinut zbog upada navijača.
Ovde sam ostavio mogućnost povraćaja uloga u slučaju nerešenog rezultata samo zbog specifičnosti takmičenja gde nema popravnog, pa bi eventualni rani gol Olympique Lyona dovelo do drugačijeg toka utakmice. U taj scenario ne verujem, a domaćinu je dovoljna i pobeda od 1:0 da bi se plasirala dalje.
Salda prethodnih mečeva nema svrhe analizirati jer je ovo nokaut faza Lige Evrope i rezultati prethodnih susreta u ovom slučaju ne važe, kao što sam naveo i za jučerašnji susret Monaca i Dortmunda.
Dakle, bez obzira što u kladionicama kvota raste, ubeđen sam da Besiktas večeras neće da propusti priliku da se plasira u naredno kolo. To što večeras sudi naš sudija Mažić nema nikakvog uticaja na konačan ishod, jer nije sklon kardinalnim greškama kao što je Mađar pre neko veče uveo Real u sledeću fazu LŠ.
Tip:
1 (AH 0)
Kvota:
2.03
Ulog:
10
Status:
Kreirano:
2017-04-20 08:27:46
Avatar

Goldag

Srbija
Broj pogodaka:31
Broj promašaja:15
Mesečni profit:0.00
Ukupni profit:181.82

© 2016 Tipsteri.net