Analiza utakmice

Sport

Ajax Amsterdam

-

Olympique Lyon

03/05/2017
Europa League Final Stage, Početak u 18:45
Ajax je poslednja 2 susreta izgubio, ali prvi susret je izgubio od Schalkea sa 3:2, rezultat koji mu je doneo plasman u sledeće kolo LE. Poslednji susret je izgubio od PSV-a u prvenstvu Holandije. Ko prati moje tipove, tada sam smatraoda ih je sustigao umor i da će taj susret izgubiti. Bio sam u pravu. Sada su se igrači Ajaxa odmorili i orni su za duel sa Lyonom. Nekih većih kadrovskih problema nemaju, sem što su 2 igrača suspendovana i to Joel Veltman i Nick Viergever, ali mislim da to neće bitno uticati na njihovu današnju igru.
Lyon se uz mnogo veće probleme plasirao u sledeće kolo LE, nakon penal-završnice protiv Bešiktaša. Moje mišljenje da se igrači još nisu u potpunosti odmorili, ni fizički, ni psihički od ovog susreta i da će teško da pariraju odmornom domaćinu pred svojom publikom. Za razliku od igrača Ajaxa koji su poslednji susret odigrali 23.04.2017 i imali dovoljno vremena da se odmore, igrači Lyona su imali težak susret protiv Monaca 23.04 i još jedan susret u prvenstvu Francuske protiv Angers-a, gde su pobedili, ali ne na lak način.
Sumirajući sve napred navedeno, smatram da večeras Ajax neće da propusti priliku da pobedi Lyon i mirno ide na revanš u Lyon.
NAPOMENA: Kad god je moguće, treba da se igra u Bet365 kladionici iz jednog jedinog razloga. Naime tamo postoji cash-out opcija, a to je ponuda kladionice u datom trenutku da otkupi opkladu i ponudi cenu za to. To treba prihvatiti ako je rezultat tesan, 1:0, 2:1 i td, a da bi smanjili rizik od izjednačenja iskoristite cash-out i uzmite to što vam se ponudi. Konkretno, Ajax vodi sa 1:0, uložili ste 20€. Obično se rezultat lomi oko 70 min. i tada kladionica ponudi da otkupi opkladu za 30€. Slobodno prihvatite ponudu i mirno gledajte utakmicu do kraja. Ako Ajax vodi sa 2-3 gola razlike, pustite opkladu do kraja.
Tip:
1
Kvota:
2.25
Ulog:
8
Status:
Kreirano:
2017-05-03 12:05:57
Avatar

Goldag

Srbija
Broj pogodaka:31
Broj promašaja:15
Mesečni profit:0.00
Ukupni profit:181.82

© 2016 Tipsteri.net