PRAVILNIK

1. Pobednici meseca su tipsteri koji ostvare najveći profit u toku navedenog meseca. Ukoliko više tipstera ima isti profit, rangirace se po broju pogođenih analiza.
2. Dozvoljeno je napraviti jednu analizu po utakmici.
3. Ulog je ogranicen po visini kvote:

@3.00@3.99 -> Maksimalan ulog = 8
@4.00 - @5.99 -> Maksimalan ulog = 6
@6.00 + -> Maksimalan ulog = 4
4. Vreme postavljanja analize je minimum 2h pre početka meča.
5. Objave bez detaljnije analize neće biti objavljene (npr. samo predlog za klađenje bez dodatnih informacija). Analiza mora biti na Srpskom-Hrvatskom-Bosanskom ili razumljivom Engleskom jeziku.
6. Sadržaj analize mora biti koristan. Dužina analize nije uslovljena, bitan je pre svega kvalitet, a ne kvantitet.
7. Strogo se zabranjuje kopiranje analiza sa drugih sajtova!
8. Da bi bili u konkurenciji za osvajanje nagrada, potrebno je da mesečno napravite minimum 10 analiza.
9. Poslednjih 5 dana u mesecu, maximalan broj analiza po tipsteru je 5 dnevno.
10. Konstantno postavljanje analiza sa jakim ulogom (9 i 10), smatra se "prize huntingom". Administratori zadržavaju pravo da umanje ulog, ili utakmicu ponište!.
11. Nagrade se isplaćuju isključivo preko PayPal ili Skrill sistema. Dobitnici su dužni da pošalju svoje podatke za uplatu u roku od 48h nakon prvog dana u mesecu.
12a. Ovaj portal je prvenstveno kladioničarsko-informativnog karaktera sa primarnim ciljem da svakodnevnim analizama pomaže kladioničarima, a tek onda, kao sekundarno, za cilj ima takmičenje, odnosno nagrađivanje tipstera. S obzirom da manji broj tipstera ovo ne shvata i analize postavlja samo dok su u "borbi za bodove", a u slucaju bodovnog otcepljenja, prestaju da analiziraju, prelaze u tzv. "pasivne tipstere" i taktički prate dalji tok dešavanja u takmičenju kalkulisajući bodove i bodovnu razliku čime urušavaju već navedeni primarni cilj, ADMINISTRATORI ZADRŽAVAJU PRAVO DODATNOG KAŽNJAVANJA U VIDU ODUZIMANJA BODOVA I NAGRADA, ukoliko se utvrdi da su se tipsteri oglušili o ovo pravilo.
12b. Administratori zadržavaju pravo bilo kakve izmene, odnosno kažnjavanja usled nepoštovanja pravila ili pokušaja malverzacije.

© 2016 Tipsteri.net